logo
02
INLOGGEN KLANTPORTAL
Datel Access Advies
Visit Us On LinkedIn
Visit Us On Twitter
Visit Us On Facebook

Analyse telefoonnota’s

Wat vertellen de telefoonnota's u nu echt?

U wilt graag weten welke telefoonnummers het meest worden gebeld en hoeveel gesprekken op deze nummers binnenkomen. Maar ook of er telefoongesprekken worden gemist. En of uw klanten wel eens de 'ingesprektoon' horen. Of er meer of minder capaciteit nodig is. Ook hebt u graag inzicht in uw maandelijkse telefoonkosten. Want alleen dan weet u waarop u kunt besparen. Toch is het vaak niet eenvoudig om deze informatie uit uw telefoonnota te halen. Datel Access helpt u hierbij graag. Door u te voorzien van een rapport met daarin de informatie die u wenst.

Een heldere analyse waar u iets aan hebt

Door het uitvoeren van een Infrastructurele Verkeersmeting (IVM) maakt Datel Access een heldere analyse van uw telecominfrastructuur. Deze analyse geeft u inzicht in het inkomende (bereikbaarheid) en uitgaande (kosten) telefoonverkeer. Zo heeft u in één oogopslag zicht op uw belgedrag.

Datel Access vertelt u graag wat u kunt verbeteren

Als u weet wat uw belgedrag is kunt u deze gegevens gebruiken voor de verdere optimalisatie van uw communicatie technologie. Een gesprek met Datel Access helpt hierbij. Zo vertellen wij u graag wat de mogelijkheden zijn in uw situatie. Gebaseerd op uw eerdere belgedrag.

Wilt u ook profiteren van de kennis en ervaring van Datel Access? Vraag erom!

img