logo
02
INLOGGEN KLANTPORTAL
Datel Access Advies
Visit Us On LinkedIn
Visit Us On Twitter
Visit Us On Facebook

Telefonie

Alles wat u moet weten over telecommunicatie

Goede telecommunicatie is een belangrijke voorwaarde voor een effectieve bedrijfsvoering bij nagenoeg elke organisatie. Omdat u er van afhankelijk bent is het zaak dat u op uw telecommunicatie toepassingen en uw telefoonverbinding kunt rekenen. Datel Access levert u alles wat u nodig hebt en draagt zorg voor de juiste implementatie hiervan. Denk aan telefoneren over vaste lijnen, over een dataverbinding en mobiele telefonie.

Zorgeloos overstappen met Carrier Pre Select

Wanneer u besluit over te stappen naar een andere telecomprovider kan er een hoop mis gaan. Niet met Voice Select van Datel Access. Gebaseerd op Wholesale Line Rental (WLR) en Carrier Pre Select (CPS). Hierbij wordt gebruik gemaakt van uw bestaande telefoonlijnen zodat u altijd bereikbaar blijft en uw verbinding altijd van een goede kwaliteit is.

Overname van gespreks- en abonnementskosten

Afhankelijk van uw huidige contract neemt Datel Access uw abonnementskosten over van uw huidige leverancier. De gesprekskosten kunnen wij altijd overnemen middels CPS. Zo hoeft u niet te wachten tot uw huidige abonnement is verlopen en geniet u vandaag al van de voordelen van Datel Access.

Eigen telefoonsysteem of niet

Hoe zit het nu met de noodzaak van een eigen telefoonsysteem, ook wel Managed Voice genoemd. Telefoneren kan uiteraard nog steeds via een eigen telefoonsysteem, in combinatie met Voice over IP. Zo blijft u gebruik maken van uw bestaande telefonie-omgeving en gebruikt u toch VoIP technologie.

Managed Voice en Hosted Voice

Indien u kiest voor een eigen telefoonsysteem op locatie, dan is er Managed Voice. U vindt bij ons een ruim en compleet aanbod aan telefoonsystemen, afhankelijk van uw wensen en eisen. Met een Managed Voice oplossing bent u, net als met Hosted Voice, verzekerd van een veelvoud aan faciliteiten en voordelen. Het voornaamste verschil tussen Managed Voice en Hosted Voice, is dat Managed Voice op klantlocatie of een eigen datacenter wordt geleverd en gefaciliteerd. Met Managed Voice koopt u alle faciliteiten en hardware eenmalig in, al dan niet in combinatie met een servicecontract. Hosted Voice daarentegen wordt vanuit een aantal zwaar beveiligde datacentra geleverd en gefaciliteerd. Hosted Voice wordt aangeboden middels gebruikerslicenties die u per maand huurt.

Van advies tot en met implementatie

Datel Access maakt het u gemakkelijk. Samen met u onderzoeken wij wat voor u de beste oplossing is. Uw behoeften worden eerst goed in kaart gebracht. Daarna ontvangt u van ons een deugdelijk advies. Op basis van jarenlange ervaring en een grote kennis van het aanbod in de markt. Geen snelle verkoop maar een advies waar u werkelijk uw voordeel mee doet.

Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

img