logo
02
INLOGGEN KLANTPORTAL
Datel Access Advies
Visit Us On LinkedIn
Visit Us On Twitter
Visit Us On Facebook

Kennis en ervaring

Niet zomaar de beste in communicatie technologie

Als klant van Datel Access zult u ervaren dat wij veel kennis bezitten van communicatie technologie binnen uw branche. Dat wij meer dan onze concurrenten geneigd zijn om out-of-the-box te denken. Dat kan ook omdat we niet gebonden zijn aan één bepaalde leverancier. En omdat wij meer dan 30 jaar kennis combineren met de jarenlange ervaring in MKB, industrie en zorg bieden wij u gegarandeerd de beste toepassingen.

Advies gebaseerd op de nieuwste kennis

De kwaliteitseisen en standaarden binnen de communicatie technologie veranderen voortdurend. De vraag naar maatwerk neemt toe. Klanten weten zelf steeds meer en verwachten daarom ook meer van hun leverancier. Datel Access doet er dan ook alles aan om altijd up-to-date te blijven en u te voorzien van een advies gebaseerd op de allernieuwste technologie.

Technologische ontwikkelingen

Datel Access houdt u op de hoogte. Met kennis over innovatieve diensten. De meest effectieve aanvullende service. De beste verbinding. En state-of-the-art diensten die communicatie technologie prettig in het gebruik maken. Veranderingen die aan de orde van de dag zijn:
  • Een verbeterde kwaliteit van hard- en software
  • Snelle technische ontwikkeling van netwerken
  • Steeds groter wordende overlap tussen telecom én informatietechnologie
  • Bredere toepassing van IP technologie
  • Verdere ontwikkeling van draadloze communicatiesystemen

Wilt u meer weten over communicatietechnologie van Datel Access? Klik hier.

img