logo
02
INLOGGEN KLANTPORTAL
Datel Access Advies
Visit Us On LinkedIn
Visit Us On Twitter
Visit Us On Facebook

Branches

MKB

Zakelijke communicatie technologie voor het MKB

Datel Access Zakelijke Communicatie Technologie richt zich in de eerste plaats op het MKB. De ondernemer die zijn zaakjes goed op orde wil hebben en afhankelijk is van een hoogwaardig netwerk. Deze ondernemer heeft baat bij professionele communicatie technologie. Gebruik maken van hoogwaardige technologie resulteert in lagere operationele kosten.

Datel Access en het MKB

MKB-ers kiezen voor Datel Access omdat zij ruim 20 jaar ervaring heeft met het MKB en een grote kennis bezit op het gebied van telecommunicatie. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende voordelen die voor MKB-ers doorslaggevend zijn.
  • Datel Access is een onafhankelijke partner. Niet gelimiteerd aan één leverancier
  • U bent bij Datel Access niet gebonden aan lange contractperiodes
  • Datel Access biedt totaaloplossingen met ondersteuning van A tot Z
  • Klantportal waarmee u zelf gebruikers en mogelijkheden toevoegt of verwijdert
  • Datel Access heeft kennis van een groot aantal tele- en datatoepassingen
  • U hebt als klant inzage in al uw uitgaven en de mogelijkheid tot besparing

Professionele openbare infrastructuur voor het MKB

Communicatie technologie valt of staat bij een goede openbare infrastructuur. Datel Access biedt haar klanten een hoogwaardige infrastructuur zodat u ook in het MKB altijd en overal de beste verbinding hebt. In combinatie met de excellente service van Datel Access geeft dit de hoogst mogelijke garantie op een goede verbinding.

Telefonie zoals u dat wenst

Datel Access adviseert u bovendien graag over de mogelijkheden voor het MKB. Welk telefoonabonnement past het beste bij u? Bij uw wensen en bij de omvang van uw bedrijf. Hoe kan een optimale communicatie technologie u helpen bij de verbetering van de effectiviteit? Datel Access vertelt het u graag.

Datel Access, uw adviseur bij uitstek.

img